Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
strażak napisał:
skwarku,
tu przebiłes sam siebie i jak nie rozumiesz pojęć to ..
Złodziejem to jesteś Ty..oranżada, wiesz co to oranżada, to nie oranżada z kiosku pani lusi która gryzipiórku chlałeś za komuny.
Oranżada to olej opałowy znakomice nadający się do napedzania starszych silników diesla..tyle że bez akcyzy..
Po dodaniu uszlachetniacza i poprawieniu skłądu chemicznego rózni się tylko i wyłącznie kolorem.
Gdzieś ty sie uchował.. Jakby mi jeden litr wsiąkło na jednostce to bym 1 z 2..
Za pisu cena pakiwa była znośna i do starego autka lałem jeszcze na shellu ale jak te POparańce doszły do koryta to cena paliwa..i mam litr statoilowskiego najlepszego za 4,15 zeta
Czerwień się buraku

Ty naprawde zainwestuj w okulary. Napisalem ropa, a nie oranzada. Gubisz sie w zeznaniach I wiem doskonale czym sie rozni olej opalowy od ropy, zalej do swojego stara to drogi nie bedziesz widzial. Ta dodaj uszlachetniacz ITD jak ci wrzuci sonde do zbiornika to dopiero cie uszlachetni mandatem. No i co swiecisz ze masz za 4,15? Ja mam za 3,5zl shellowskie norweskie, na ktorym zrobie wiecej km w porownaniu z polskim paliwem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
o taki młody jestęs i widzę ze już wiesz co to spuszczanie paliwka, czyżby już problem z uzębieniem i loty do polskiego stomatologa..
Ja podjeżdzam pod garaz znajomka i wyjeżdzam z niego z pełnym bakiem, zalane prosto z domowego dsytrybutora. Najgorze to to, że napędzam waszą agospodarkę bo to paliwo marki statoil, no niesetety musze przynać nalepsza oranzada najmniej zasiarczona z norweskich platform ..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
strażak napisał:
o taki młody jestęs i widzę ze już wiesz co to spuszczanie paliwka, czyżby już problem z uzębieniem i loty do polskiego stomatologa..
Ja podjeżdzam pod garaz znajomka i wyjeżdzam z niego z pełnym bakiem, zalane prosto z domowego dsytrybutora. Najgorze to to, że napędzam waszą agospodarkę bo to paliwo marki statoil, no niesetety musze przynać nalepsza oranzada najmniej zasiarczona z norweskich platform ..

Po primo masz pompke na podcisnienie zeby nie psuc zabkow. Po drugie nigdy nie spuszczalem. Nie mniej jednak prosze raz jeszcze idz do okulisty albo zmien dilera bo masz juz niezle omamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
4,15 bo ja nie kupuje kradzionego..a za 3,5 to może być albo ruska ropa jak sam sobie ją przywieziesz bo chodzi po 4,5 albo kradzione spuszczone oszczędnosci - czyli dalej kradzione ! Wyszło szydło z worka, ,a poprzednio pisałem do skwarka vel gabriela co dumal że oranżada to "oszćzednosci"
"Mam: już 10 koła oszzędnosci z oranżdfy za 4 lata wiec 500zł ITD mnie zupełnie nie rusza..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
strażak napisał:
4,15 bo ja nie kupuje kradzionego..a za 3,5 to może być albo ruska ropa jak sam sobie ją przywieziesz bo chodzi po 4,5 albo kradzione spuszczone oszczędnosci - czyli dalej kradzione ! Wyszło szydło z worka, ,a poprzednio pisałem do skwarka vel gabriela co dumal że oranżada to "oszćzednosci"
"Mam: już 10 koła oszzędnosci z oranżdfy za 4 lata wiec 500zł ITD mnie zupełnie nie rusza..

To ze kupuje tansze nie znaczy ze spuszczam. Dalej wychodzi szydlo? Gdybym spuszczal to bym mial za darmo. Chlopcze ja nie mam zamiaru zniszczyc sobie pompowtryskow ruskim paliwem ogarnij. Zatankuje pelny kociol bedac w polsce na stacji benzynowej, ty musisz kombinowac. Ty jezdzisz musso na kreche, ja po 3 miesiacach pracy mam passata z 2003 roku za gotowke.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
strażak napisał:
skwarku,
tu przebiłes sam siebie i jak nie rozumiesz pojęć to ..
Złodziejem to jesteś Ty..oranżada, wiesz co to oranżada, to nie oranżada z kiosku pani lusi która gryzipiórku chlałeś za komuny.
Oranżada to olej opałowy znakomice nadający się do napedzania starszych silników diesla..tyle że bez akcyzy..
Po dodaniu uszlachetniacza i poprawieniu skłądu chemicznego rózni się tylko i wyłącznie kolorem.
Gdzieś ty sie uchował.. Jakby mi jeden litr wsiąkło na jednostce to bym 1 z 2..
Za pisu cena pakiwa była znośna i do starego autka lałem jeszcze na shellu ale jak te POparańce doszły do koryta to cena paliwa..i mam litr statoilowskiego najlepszego za 4,15 zeta
Czerwień się buraku

TROCHĘ ZA PÓŹNO ... ZŁODZIEJU ...Z TWOIMI WYKRĘTAMI ... !!!
---

Właśnie całą Naszą korespondencję pewnie czytają już w Wojewódzkiej Komendzie Straży Pożarnej w Krakowie ...!!! .
---
Pakuj najpotrzebniejsze przybory toaletowe i weź małe Zdjęcie Żony i Dzieci ...
---
Przez takich jak ty i tobie podobnych , waśnie w BIAŁYCH ZŁODZIEJSKICH RĘKAWICZKACH ...
To całe Państwo Ledwo Zipie ...
Nie Nam Się teraz Będziesz Tłumaczył a Swoim Przełożonym z Krakowa ...
I Żadne OBRAŻANIE uczestników Tego Forum Nic Tobie Nie pomoże ...
Ba teraz nawet jak skasujesz profil to za późno ...
---
Ponieważ wszystko zostało skopiowane i przesłane do komendy drogą Mailową
TAK TO BYWA Polski Mały Złodzieju Państwowego Paliwa ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
nie rozumiesz pojęc. Jak tankujesz do kotła paliwo w tej cenie to kupujesz " oszczędnosci: czyjejs cięzarówki, albo kradzione w inny sposób paliwo. Nie jesteś złodziejem jak to mnie wyzwał gabriel-vel skwarek debil nie rozumiejac co to oranżada. Ty jestes paserem, jeżeli ne wiesz kto to paser to mogę Ci wyjasnic pojęcia.
Kupuje niestety za kesz i leje do pełna bo kolęs nie ma w domu terminala żebym mu kartą załacił i nie bezie i lał co kilka dni za 100
Pomowtryski, trzbe byc...żeby kupować starego diesla na pmowtryskach..ale wy tam zarabiacie kokosy to was stac Zwracam honor jak jesteś mechanikiem i sma wszystko ogarniasz !
Musso to 2,9 ptosty TD, 0 kopcenia , z anzm takiego co ma kilka bud z frytami i na żuytym jeżdi- zużytym i nie narzeka.
Twoim paskiem to najwyżej móglbym pociągnąć Cie na deskorolce ale nie 2t przyczepę, zakup sobie jeepa z 2003r eksploatuj na norewskim paliwie ze stacji za x koron i wtedy pogadamy.
Pogrązsz się na maxa, tu piszesz jakir to w norwegii super życie ze za 3 pensje masz paska a kupujesz kradzione palaiwo, toż to w tej norwegi taka sama somora i gomora wsród polaczków jak w UK i tam podobnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
skwarku vel...gabrielu jesteś duren i tyle..niech czytają wyślą do Twojej ambasady wezwanie na badania psychiatryczne, będziecie sobie razem pod celą z fumflem brevikiem wasze porąmbane umysły drązyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Kamil ;)
(piniu1922)
Nowicjusz
strażak napisał:
nie rozumiesz pojęc. Jak tankujesz do kotła paliwo w tej cenie to kupujesz " oszczędnosci: czyjejs cięzarówki, albo kradzione w inny sposób paliwo. Nie jesteś złodziejem jak to mnie wyzwał gabriel-vel skwarek debil nie rozumiejac co to oranżada. Ty jestes paserem, jeżeli ne wiesz kto to paser to mogę Ci wyjasnic pojęcia.
Kupuje niestety za kesz i leje do pełna bo kolęs nie ma w domu terminala żebym mu kartą załacił i nie bezie i lał co kilka dni za 100
Pomowtryski, trzbe byc...żeby kupować starego diesla na pmowtryskach..ale wy tam zarabiacie kokosy to was stac Zwracam honor jak jesteś mechanikiem i sma wszystko ogarniasz !
Musso to 2,9 ptosty TD, 0 kopcenia , z anzm takiego co ma kilka bud z frytami i na żuytym jeżdi- zużytym i nie narzeka.
Twoim paskiem to najwyżej móglbym pociągnąć Cie na deskorolce ale nie 2t przyczepę, zakup sobie jeepa z 2003r eksploatuj na norewskim paliwie ze stacji za x koron i wtedy pogadamy.
Pogrązsz się na maxa, tu piszesz jakir to w norwegii super życie ze za 3 pensje masz paska a kupujesz kradzione palaiwo, toż to w tej norwegi taka sama somora i gomora wsród polaczków jak w UK i tam podobnych

Oswiec mnie kim jest paser. Umieram z ciekawosci. No i chyba paser to liczba pojedyncza Gwoli scislosci ja nie potrzebuje za swoim autem ciagnac motopompy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów

(strażak)
Wiking
paserem własnie jesteś Ty czyli przełozę na twój prosty umysł - jesteś zwykłym pospolitym przestępcą. Prywatnym autem motopompę o czym ty bredzisz

"Kto rzecz uzyskaną za pomocą czynu zabronionego nabywa lub pomaga do jej zbycia albo tę rzecz przyjmuje lub pomaga do jej ukrycia, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.”

NIE DySKUTUJE WIĘCEJ ZE ZLODZIEJAMI, NIE WYZYWAM CIE OD ZŁODZIEJI, NIESWIADOMIE SAM SIE DO TEGO PRZYZNAŁES KILKA POSTÓW WYŻEJ

kolejny emirancik odpada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok