strażak napisał:
skwarku,
tu przebiłes sam siebie i jak nie rozumiesz pojęć to ..
Złodziejem to jesteś Ty..oranżada, wiesz co to oranżada, to nie oranżada z kiosku pani lusi która gryzipiórku chlałeś za komuny.
Oranżada to olej opałowy znakomice nadający się do napedzania starszych silników diesla..tyle że bez akcyzy..
Po dodaniu uszlachetniacza i poprawieniu skłądu chemicznego rózni się tylko i wyłącznie kolorem.
Gdzieś ty sie uchował.. Jakby mi jeden litr wsiąkło na jednostce to bym 1 z 2..
Za pisu cena pakiwa była znośna i do starego autka lałem jeszcze na shellu ale jak te POparańce doszły do koryta to cena paliwa..i mam litr statoilowskiego najlepszego za 4,15 zeta
Czerwień się buraku
Ty naprawde zainwestuj w okulary. Napisalem ropa, a nie oranzada. Gubisz sie w zeznaniach
I wiem doskonale czym sie rozni olej opalowy od ropy, zalej do swojego stara to drogi nie bedziesz widzial. Ta dodaj uszlachetniacz ITD jak ci wrzuci sonde do zbiornika to dopiero cie uszlachetni mandatem. No i co swiecisz ze masz za 4,15? Ja mam za 3,5zl shellowskie norweskie, na ktorym zrobie wiecej km w porownaniu z polskim paliwem.
skwarku,
tu przebiłes sam siebie i jak nie rozumiesz pojęć to ..
Złodziejem to jesteś Ty..oranżada, wiesz co to oranżada, to nie oranżada z kiosku pani lusi która gryzipiórku chlałeś za komuny.
Oranżada to olej opałowy znakomice nadający się do napedzania starszych silników diesla..tyle że bez akcyzy..
Po dodaniu uszlachetniacza i poprawieniu skłądu chemicznego rózni się tylko i wyłącznie kolorem.
Gdzieś ty sie uchował.. Jakby mi jeden litr wsiąkło na jednostce to bym 1 z 2..
Za pisu cena pakiwa była znośna i do starego autka lałem jeszcze na shellu ale jak te POparańce doszły do koryta to cena paliwa..i mam litr statoilowskiego najlepszego za 4,15 zeta
Czerwień się buraku

Ty naprawde zainwestuj w okulary. Napisalem ropa, a nie oranzada. Gubisz sie w zeznaniach